Zakynthos trip

M-am intors din Zakynthos acum vreo luna si jumatate si pana acum nu am reusit sa ma mobilizez si sa postez cateva impresii din vacanta. Internetul este plin cu imagini despre toamna, Halloween si chiar despre sarbatorile de iarna asa ca sper ca acest subiect sa fie o schimbare binevenita si sa va reaminteasca de vara si de vacanta.

 

A fost prima mea vacanta pe o insula greceasca si a doua in Grecia si sunt convinsa ca vor urma multe altele. Vreau sa vizitez Atena, Santorini, Rhodos, Corfu si Lefkada, nu neaparat in aceasta ordine.
 
Nu o sa va plictisesc cu descrieri gen Wikipedia, insa o sa va spun ca este o insula cu multe locuri minunate care merita descoperite. Spun asta pentru ca nu o sa reusiti sa va dati seama de adevarata frumusete a insulei daca stati pe plaja din fata hotelului si nu iesiti la explorat.
 
Aveam de gand initial sa ne plimbam cu bicicletele insa este o insula muntoasa si destul de maricica asa ca am decis sa inchiriem o masina. Ironia sortii a fost ca eu eram singura cu carnet desi nu sunt deloc o soferita experimentata sau macar talentata :-). Am carnet de aproape sase ani insa nu am avut niciodata masina si nu mai condusesem de aproape un an de zile insa am zis ca nu poate fi atat de greu. Am scapat fara incidente, daca nu pui la socoteala ca cei din masina stateau cam stresati, si am invatat ce inseamna o curba in ac de par si cum se porneste din rampa. :-)
 
Imi doream o vacanta linistita in care sa zac pe plaja si sa citesc insa am aflat ca sunt multe locuri deosebite pe insula asa ca ne-am plimbat aproape in fiecare zi. Probabil a contribuit la decizie si faptul ca statiunea in care stateam – Alykanas, nu era asa de interesanta.
 
Am impresia ca nu o sa reusesc sa gasesc cuvintele potrivite pentru a descrie aceasta frumoasa insula asa am sa incerc sa redau experienta prin imagini:
 
Rasaritul in portul Kilini:
 

Monument simpatic pe plaja din Alykanas:

Xigia:

Navagio & Blue Caves:

Navagio vazut de sus:

Porto Limnionas:

Porto Roxa:

Dafni Beach:

Korakonisi:

Steluta de mare :)

Gerakas:

Random pics:

Porto Sostis:

Soparla in balconul nostru

Floricele

Chilling:

Padure in urma unui incendiu de vegetatie:

Drumul spre casa:

Zante town & harbour:

Podul Rio-Antirio:

Apus de soare undeva prin Grecia:

Pe curand!

Foto: Marius Gherghief

4 Responses to Zakynthos trip

 1. Mihai says:

  Frumoasa vacanta :) Niste peisaje foarte frumoase si care iti ofera o senzatie de calm, liniste si relaxare totala. Ideal peisaj ca sa uiti de orice.
  Frumos post-ul acesta.
  Bravo.

 2. Shinedd says:

  Go, go Miki :)

  Pozele exprima exact ceea ce esti tu: caldura, calm, seninatate.

  Ti pupi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>