Aventura vieneza

Am ajuns la Viena cu putin timp inainte de miezul noptii. Dupa ce ne-am lasat bagajele am plecat sa exploram orasul. In taxi, scena amuzanta: vrem sa mergem in Museumsquartier, gasim ceva restaurante pe acolo? Taximetristul – sigur ca da. E vreunul deschis la ora asta? Probabil ca nu. Bineinteles ca intrebarea care a urmat a fost – si unde putem manca ceva? McDonalds! Fancier than that? Burger King :). Fancier than that? Si uite asa am ajuns la unul dintre cele mai cool baruri din Viena – Freiraum.
 
Restarantul barului tocmai se inchisese de vreo 15 minute dar am baut un ceai absolut delicios. Si pentru ca meniul arata prea bine am revenit a doua zi si am savurat o pizza cu ruccola si prosciutto care imi facuse cu ochiul in seara precedenta si un strawberry mojito. Cel mai mult mi-a placut diversitatea bauturilor, mai toate cocktailurile aveau vreo 7-8 sortimente, iti puteai alege de la marca de alcool pana la cantitatea ingredientelor.
 

Ce am mai facut in Viena?
 
Am vizitat Palatul Schonbrun
 

Am mancat o inghetata delicioasa
 

No mix?
 

Ne-am plimbat printr-un parc vienez
 

Am dat o fuga pana la Viena Fashion Week. Mai multe despre VFW puteti citi pe blogul meu de moda – Time4Fashion.
 

Am savurat cel mai special mic dejun ever :)
 
Duminica dimineata, ne plimbam si incercam sa gasim un loc dragut in care sa luam micul dejun. Asa am dat peste Cafe Landtmann. Am aflat mai tarziu ca e una dintre cele mai elegante cafenele vieneze. Numarandu-se printre cele mai populare localuri din oras a avut oaspeti deosebiti de-a lungul timpului: Sigmund Freud, Marlene Dietrich, Romy Schneider, Burt Lancaster, Hillary Clinton, Sir Paul Mc Cartney.
 

BZ elegant la micul dejun
 

Am facut poze cu tot ce mi-a iesit in cale :)
 

Un magazin super dragut care era tot timpul inchis si de la care intentionam sa imi achizitionez tabloul cu briose :(
 

Nu-i asa ca aceasta castana are forma de inimioara? :-)
 

Oare care va fi urmatoarea aventura?
 

2 Responses to Aventura vieneza

  1. […] afla mai multe detalii despre aventura mea la Viena pe blogul meu […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>