SkirtBike 2015

De 6 ani SkirtBike sărbătoreste femeia pe bicicleta si incurajeaza folosirea bicicletei ca mijloc de transport alternativ. Au fost 6 ani de prietenie, creativitate, libertate, veselie, eleganță si nu in ultimul rand – biciclete faine.
 
Cea mai așteptată plimbare a anului, este manifestul celei mai mari comunități de bicicliste, un proiect în 12 orașe din România și o sursă de inspirație pentru femei din toată lumea.
 
O comunitate care a crescut treptat, de la 130 de bicicliste în 2010 până la 900 de bicicliste în 2014. Anul acesta, peste 2300 de bicicliste și-au anunțat deja prezența.
 
afis-skirtbike-bucuresti-2015

Si pentru ca o aniversare trebuie celebrata cum se cuvine, sarbatorim in weekendul care vine (5-7 iunie) “Femeia pe bicicleta” in cadrul festivalului urban Femei pe Matasari printr-o serie de activitati. Vom avea Bike Fashion Show, Portret de Biciclistă, Școala de mecanică pentru femei, Lecții de pedalat pentru femei, concursuri, workshops DIY, artizani, oameni pricepuți și talentați, cu drag de biciclete și multe alte evenimente pentru bicicliste.
 
Parada SkirtBike va închide seria de activități dedicate femeii pe bicicletă, duminică, 7 iunie.
 
Loc de întâlnire: Palatul Copiilor
Ora: 16:00, plecarea se face la ora 17:00.
Traseu: Bd. Tineretului- Bd. Dimitrie Cantemir-Piața Unirii-Piața Universității- Piața Rosetti- bd. Pache Protopopescu – str.Mătăsari – Festivalul urban Femei pe Matasari.
 
Înscriere: http://goo.gl/forms/g9SUKb0Cjo
 
Afterparty: tombolă, concursuri și concerte pe scena festivalului Femei pe Mătăsari
 
Ne vedem acolo! ;)
 
skirtbike-sponsori-2015

2 Responses to SkirtBike 2015

  1. mirela fener says:

    As vrea si eu sa particip,dar nu sunt din Buc :(
    Of ce rau imi pare,LA NOI CAND SE VOR FACE ASA CEVA ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>