Skirt Bike Bucuresti 2014

Duminca – 6 iulie, sustine pedalatul urban si militeaza pentru un oras mai frumos prin participarea la parada Skirt Bike. Curajul tau le va demonstra femeilor din Romania cat este de usor sa pedalezi intr-o tinuta chic si vor fi incurajate sa incerce si ele. In toate orasele tarii zeci de femei pedaleaza zilnic catre serviciu, scoala sau intalniri cu prietenii.
 
SkirtBike va fi o promenada pe strazile orasului, o plimbare adresata femeilor pentru care bicicleta reprezinta o expresie a feminitatii, a frumusetii si a libertatii de miscare.
 
Defilarea va porni de la Palatul Copiilor (Bd. Tineretului, nr 60), ora 16.00, pe urmatorul traseu: Bd. Tineretului- Bd. Dimitrie Cantemir-Piata Unirii-Piata Universitatii-Piata Romana–Piata Victoriei–Bd. Aviatorilor–Parcul Herastrau–Roaba de Cultura (intrarea Pescarus).
 
Dupa plimbare, vor fi organizate tombole si concursuri, un cycle chic fashion show, concert, shopping pe bicicleta la Atelierul de handmade, dans si multa distractie! Din Drag de Om, Oana Manea te invita la un atelier de art terapie special creat pentru bicicliste, Mihaela La Prajiturela pregateste un candy bar delicios, iar cu scop caritabil, Limonada lui Iulian va racori participantele la promenada, banii urmand a fi donati Sectiei de Oncopediatrie a Spitalului Marie Curie.
 
Daca iti place sa pedalezi, organizatoarele ti-au pregatit o provocare. Descarca fisierul acesta, printeaza, scrie un mesaj creativ si lipeste-l pe bicicleta la SkirtBike. Cu cat mai multe ganduri, cu atat mai multe sanse ca optimismul si energia noastra pozitiva sa ajunga si la femeile care inca n-au descoperit frumusetea mersului pe bicicleta. Iata cateva exemple “Pedalez pentru un Bucuresti mai putin poluat”, “Pedalez pentru un Bucuresti optimist” si lista poate continua.
 
Afis_SkirtBike-Bucuresti-2014

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>