De ce iubim toamna


“Winter is an etching, spring a watercolor, summer an oil painting and autumn a mosaic of them all”
– Stanley Horowitz
 

Poate ca trebuie sa fii un pic melancolic ca sa iubesti toamna. Nu e un anotimp vesel prin definitie, e poate insa cel mai romantic dintre toate.
 
Cand eram mica, cel mai mult imi placea iarna. Pentru ca venea Mos Craciun, ziua mea si era zapada. Si acum tot iarna imi place cel mai mult, cam din aceleasi motive :). Dar, pentru ca iubesc natura, am invatat sa ma bucur de toate starile ei. Succesiunea anotimpurilor ma duce tot timpul cu gandul la etapele din viata noastra.
 
Cel mai mult ador diminetile de inceput de toamna, cand aerul devine un pic rece dar e inca placut, lumina e calda si o cana de ceai fierbinte e tot ce iti trebuie ca sa te binedispui. Anul asta, toamna m-a inspirat intr-atat de mult incat am decis sa imi vopsesc parul in nuantele ei.
 

Saptamana trecuta am fost pentru prima data toamna pe munte (pe Muntele Rosu mai exact) si a fost una dintre cele mai frumoase iesiri in natura din ultimul timp. Vremea e tocmai buna de plimbari iar culorile padurii sunt de-a dreptul magice.
 
Cu draguta de Ana :)
 

Articolul semnat de Doris Knecht numit “33 or so reasons to welcome autumn” m-a inspirat sa scriu acest post asa ca o sa redau frazele care mi-au placut cel mai mult:
 
Because the light’s at its most beautiful in the autumnn.
Because apples are ripe.
Because autumn gives regularity back to life in general, the structure we happily let slip a little over the summer, and which is weakened by summer habits, but which is good to get back into if the truth be known.
Because it’s not winter yet.
Autumn is a wonderful time because it brings with it new shoes. Lots and lots of new ankle boots, boots and pumps.
And because you can slowly start looking forward to next summer.

 
Tocmai mi-am mai adus aminte de cateva motive: because of grapes, cardigans, socks and trench coats :).
 
Va doresc o toamna minunata!
 

6 Responses to De ce iubim toamna

  1. Florin says:

    Nice..Dar azi in GL a nins.. deja nu mai e Toamna de mult :(

  2. asd says:

    iti multumim pentru urare! este, intr-adevar, un dar sa ne putem bucura de acest anotimp si poate ca uneori avem impresia ca trece prea repede. pozele sunt super! felicitari!

  3. ally_aria says:

    toamna e intr-adevar foarte frumoasa :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>